I Solrød Strand Badmintonklub er der både plads til øvede og nybegyndere. Udover badmintonspillet lægger klubben også vægt på det sociale. Ungdomsudvalget arrangerer årligt en klubtur i foråret. Sæsonen afsluttes med klubmesterskaber og der afsluttes med et socialt arrangement.

Klubbens ungdomsafdeling hører til blandt de bedste i Danmark. SSB har mange klassificerede spillere, der bla. deltager på landsholdet og repræsenterer Danmark til stævner i udlandet. Ungdomsspillerne har opnået mange gode resultater ved individuelle Danmarksmesterskaber og Danmarksmesterskaber for hold.

Vi tilbyder god træning både til dig, som bare ønsker at spille for sjov, og dig der gerne vil være god. Der er træning for alle aldersgrupper helt ned til de helt små som kombinerer badminton med lege og andre øvelser (miniton).

Vi har erfarne og kvalificerede ungdomstrænere, der har stor erfaring i at træne både nybegyndere, mere øvede og elitespillere.

Kontakt evt. ungdomsafdelingen og hør om muligheden for at dit barn kan begynde til badminton.

Ønsker du at høre nærmere kan du ringe på 70 22 26 81 eller sende en mail til ungdomnf@ssb.dk
SPONSORER


 
Solrød Strand Badmintonklub | Tingsryds Allé 27 , 2680 Solrød Strand | Kontakt: formand@ssb | Vedr. hjemmeside: webmaster@ssb.dk

SSB.dk er lavet med BadmintonPeople's CMS
Cookies