SEN4 på udebane
Dato: 12-03-2016 10:13
Publiceret af : Frederik

Så blev endnu en fin udebane holdkamp spillet af 4 holdet, men nu mod de skrappe KMB'er.

 

Dagen starter ud med en konge morgenmad for vindere hos Mülis kl 11, hvor der bliver serveret æg med bacon og masser af pølles pjølser, og ik' nok med det, går der sørme også pandekager med syltetøj i den.

 

Vi rammer KMB hallen 13:00 og varmer godt op, især med Louise M's specielle danse moves/ opvarmning til holdkampen kl 14:00. Holdkampen starter ud med et lækkert kampråb (krydssmadre med frem, spil dem i baghånden) en klassiker, selvom vores tidligere kampens spiller Ørle har glemt kronen på værket, krydssmadder.

 

Kampene begynder at bliver kaldt ud og alle ser ud til at være på toppen, men kampnumrene bliver sat anderledes end normalt og Ørle skal spille i første runde istedet for anden dame single, det var han ikke særlig glad for, fordi han havde jo kommet til at snuppe en ekstra pandekage med ekstra syltetøj, men Ørle, klager ikke, han tager singlen alligevel.

Et brav af en Holdkamp bliver spillet og resultatet ja, det må vi hellere lægge på Ørles skuldre, som den eneste sejr. 12-1 til KMB, ja det eneste jeg kan sige er, kom igen Solrød, vi tager dem næste gang

Seneste nyheder


25/10/2019
SEN2 mødte Odense på udebane
Solrød's 2.hold drog som altid...

10/10/2019
SSB 2 - Kolding
I 1. division mødtes SSB og Ko...


Nyt fra Badminton Danmark

 
Solrød Strand Badmintonklub | Tingsryds Allé 27 , 2680 Solrød Strand | Kontakt: formand@ssb | Vedr. hjemmeside: webmaster@ssb.dk

SSB.dk er lavet med BadmintonPeople's CMS
Cookies