Turen til det dystre og kolde dobbelt A
Dato: 29-03-2016 12:16
Publiceret af : Steve Olesen
En kold kold tirsdag forårsdag, skulle SSB’s andet hold bruge på at vandre til Aalborg, for at spille mod deres første hold. Vi kørte i tre biler derhen. Det blev en tur med brede smil og stor glemsomhed fra en af vore spillere (og måske en kandidat til årets Kaj).

To af bilerne mødtes på sunset for at få en snack og en pause på den lange tur, da den kære Mads P, kigger i sit bagagerum og ikke kan få øje på sin taske. Den havde han til stor ærgrelse glemt hjemme i Solrød! På dette tidspunkt var vi omkring Vejle, så der var ikke mulighed for at vende om og hente sin taske. Mads skal være glade for sine søde holdkammerater, som udlånte udstyr. 

Ellers gik holdkampen som forventet, da vi efter min mening vandt på rimelig vis med 9-4 i en svær hal. Alle gjorde hvad de kunne og med god opbakning fra alle spillerne og træner og vores alles dejlige Birgitte gik det som det skulle! G trodsede også slud og sne og hjalp til! Tak for hjælpen!


Steve


Seneste nyheder


25/10/2019
SEN2 mødte Odense på udebane
Solrød's 2.hold drog som altid...

10/10/2019
SSB 2 - Kolding
I 1. division mødtes SSB og Ko...


Nyt fra Badminton Danmark

 
Solrød Strand Badmintonklub | Tingsryds Allé 27 , 2680 Solrød Strand | Kontakt: formand@ssb | Vedr. hjemmeside: webmaster@ssb.dk

SSB.dk er lavet med BadmintonPeople's CMS
Cookies