Simon G Pedersen året spiller på 1. div. holdet.
Danmarks bedste 2. hold!
Dato: 13-04-2016 08:15
Publiceret af : Thomas Jacobsen

Danmarks bedste 2. hold

 

Årets sidste holdkamp for Solrød 2 blev spillet på udebane mod Værløse 2 mandag d. 11. april. Det var dagen efter at 3 af Solrød mandskabets spillere havde sikret sig metal til U19 DM. 2 guldmedaljer og en sølvmedalje til henholdsvis Ditlev, Line og Maja. Derudover fik Solrød yderligere en dansk mester (Jeppe) og 3 bronzemedaljer. Fantastisk flotte resultater!

 

Solrød havde allerede sikret sig 1. pladsen i slutspillet i 1. division, mens Værløse var sikker på at blive nr. 2 uanset hvad resultatet af kampen blev. Normalt ville det betyde at man kunne frygte at det blev en kedelig affære i en ”ligegyldig” holdkamp. Men intet er normalt når Solrød 2 og Værløse 2 tørner sammen. Det skulle da lige være resultatet som stort set altid bliver 7 – 6 og næsten altid til hjemmeholdet. Således også i det første opgør i Solrød Idrætscenter tidligere på sæsonen.

 

Lad det være sagt med det samme  -  det blev på ingen måde kedeligt. Det blev en spændende holdkamp med stor intensitet og fin fight. Kampen varede næsten 3½ time og hele 10 af sættene blev afgjort med kun 2 points forskel. Adskillige matchbolde blev misbrugt af begge hold og små marginaler afgjorde en del af kampene.

De 2 mixer blev delt med en til hver. Det samme blev resultatet af de 2 damesingler. Herefter slog Solrøds frygtede herresingler til og bragte udeholdet i front med 5 – 3. De to damedoubler blev delt, så stillingen var 6 – 4 til Solrød inden herredoublerne. Værløse havde matchbolde i 1. og 2. herredouble og kunne dermed nemt have fået point ud af holdkampen. Solrøds spillere var dog endnu engang skarpest når det galt og vandt  - som så ofte før – alle 3 herredoubler.

 

Slutresultatet blev en 9 – 4 sejr til Solrød! Fremragende resultat og en fed måde at slutte sæsonen af på.

 

Stor ros til både Solrød og Værløses spillere for at levere en så god holdkamp en mandag aften i en på papiret ligegyldig kamp. Hel ligegyldig var kampen naturligvis ikke for når netop disse to hold mødes er der prestige på spil og hvert år (næsten) udkæmper Værløse 2 og Solrød 2 dysten om Danmarks bedste 2. hold.

 

Efter kampen fik Maja flest stemmer og dermed fortjent fidusbamsen.

 

Sejren og de 3 point var også ensbetydende med at Solrød sørgede for maksimumpoint i slutspillet i 1. division. Et unikt og dybt imponerende facit i en helt igennem fantastisk sæson for holdet, som også vandt grundspillet i 1. division. At vinde grundspillet i 1. division betyder at man er Danmarks 11. bedste hold. Som 2. hold kan man ikke komme højere op. Det kunne ellers være interessant at se om holdet reelt er blandt Danmarks 10 bedste hold? Desværre er det ikke muligt reelt at teste.

 

De spillere der har været med på holdet i år (samt trænerne  -  primært Rickard), kan i den grad være stolte af deres præstation. De har været rigtig stærke og skarpe når det har været nødvendigt  -  især i slutspillet.

 

En af årsagerne til at Solrøds 2. hold kan vinde 1. division så suverænt, er Solrøds 3. hold!

Forstået på den måde at Solrøds store udvalg af gode spillere er en væsentlig faktor i forhold til de alle andre klubber.  Ingen andre klubber er i stand til at fremvise samme bredde blandt seniorholdene!

Faktisk er det ret vildt at Solrøds 3. hold (på trods af mange ”udlån” til 2. holdet) var i stand til at kæmpe sig til 2. pladsen i 2. division og dermed i teorien en oprykning til 1. division. Det er så vidt vides aldrig nogensinde sket før for nogen klub!

 

Gennem sæsonen er der blevet brugt 20 forskellige spillere på 2. holdet. Præcis det samme som i forrige sæson. Kun én spiller har deltaget i alle 12 holdkampe og det er Theis. Han blev ligeledes den spiller der vandt flest kampe for 2. holdet. I alt 19 vundne af 24 mulige.

Julie, Maja, Steve og Simon har alle spillet 11 holdkampe for 2. holdet i denne sæson. De 3 førstnævnte har hver især været ”udlejet” til 1. holdet i en enkelt holdrunde. Simons fravær skyldtes at han valgte pludselig midt i en holdkamp at ville teste det danske sygehusberedskab, som resulterede i at han måtte nøjes med at være tilskuer til den efterfølgende holdkamp i Ålborg!

 

I denne sæson har holdet vist sig rigtig stærke i de rene herrekampe. Over 77% af dem er blevet vundet!

Specielt i slutspillet har de været suveræne, idet der reelt kun er tabt 5 af 35 rene herrekampe.

Når man kigger på alle kampene har Solrød 2 vundet 105 kampe ud af 156 i denne sæson. Imponerende i landets næstbedste række!

 

Top 5 i afstemningen om ”Årets Spiller 2015/2016” gav følgende resultat:

Simon  -  45 point

Theis  -  34 point

Steve  -  24 point

Line  -  12 point

Felix  -  10 point

Dermed blev Simon en fortjent vinder og Årets Spiller på 2. holdet.

 

 Thomas Jacobsen

 

 


Seneste nyheder


25/10/2019
SEN2 mødte Odense på udebane
Solrød's 2.hold drog som altid...

10/10/2019
SSB 2 - Kolding
I 1. division mødtes SSB og Ko...


Nyt fra Badminton Danmark

 
Solrød Strand Badmintonklub | Tingsryds Allé 27 , 2680 Solrød Strand | Kontakt: formand@ssb | Vedr. hjemmeside: webmaster@ssb.dk

SSB.dk er lavet med BadmintonPeople's CMS
Cookies