"Ungveteraner" vinder LM for hold
Dato: 23-04-2016 07:42
Publiceret af : Ole
Klokken er 7:00 lørdag morgen den 9. april og et hold ”ung-veteraner” er på vej til Vejle for at spille LM for hold i +40 rækken.
Efter et indlagt pitstop på Fyn, hvor veteranblærerne allerede trænger til endnu en tømning, når vi frem til DGI huset i Vejle. Her venter 5 holdkampe både lørdag og søndag og ikke mindst festen lørdag aften, som for nogle af spillerne plejer at være en mindst lige så hård udfordring som selve badmintonspillet.
Efter at have iført os det for veteraner obligatoriske hjælpeudstyr (kamfersalve, knæbind og støttestrømper) er vi alle klar til kamp. Som forsvarende LM mestre er forventningerne høje og holdlederen (Ole) tilkendegiver da også at alt andet end guld vil være en skuffelse.
I første kamp møder vi Tuse Næs som vi i tidligere år har haft nogle tætte kampe imod. Denne lørdag morgen har vi endnu engang et lille overtag på Tuse Næs og vi vinder med 2-1. De efterfølgende fire holdkampe vindes overbevisende og kun i kampen mod Ny Vest fra Bornholm må vi ”nøjes” med en 2-1 sejr.  
Sædvanen tro var de deltagende Solrød spillere, som igen i år også omfattede et +50 hold, stærkt repræsenteret på dansegulvet under lørdagens fest. Her kunne det tydeligt ses at det tidligere på dagen anvendte hjælpeudstyr havde gjort sin virkning og der blev således både twerket og demonstret flere nye hotte ”moves” på dansegulvet.
Søndag morgen mødte holdet meget imponerende op som de første i hallen!! 
Efter en god opvarmning blev vi klokken 8:00 (KLOKKEN OTTE!!!) kaldt på banerne igen og hvor holdkampen mod Tuse Næs nu skulle spilles færdig. Kravet fra holdlederen var en minimum 2-1 sejr i disse tre kampe, hvilket ville bane vejen for at pokalen endnu engang kunne tages med hjem til Solrød.
Netop 2-1 blev da også udfaldet af kampene og da de efterfølgende fire holdkampe alle blev vundet med 3-0 var det det en flok stolte veteraner der hen på eftermiddagen, med guldmedaljer om halsen og en samlet score på 27-3, kunne løfte pokalen og dermed endnu engang kalde sig LM mestre.
SSB spillerne på dette års LM hold i +40 A-rækken var Lene Kjær, Kirsten Drachman, Gitte Højlund, Ulric Pedersen, Tino Dyhring, Kenneth Damgaard og Ole Kristensen.

Seneste nyheder


25/10/2019
SEN2 mødte Odense på udebane
Solrød's 2.hold drog som altid...

10/10/2019
SSB 2 - Kolding
I 1. division mødtes SSB og Ko...


Nyt fra Badminton Danmark

 
Solrød Strand Badmintonklub | Tingsryds Allé 27 , 2680 Solrød Strand | Kontakt: formand@ssb | Vedr. hjemmeside: webmaster@ssb.dk

SSB.dk er lavet med BadmintonPeople's CMS
Cookies