U11 i stærkt holdarbejde
Dato: 09-05-2016 21:26
Publiceret af : Jesper Melgaard

Traditionen tro var SSB med, da sæsonens bedste U11-hold skulle findes. I år blev “mesterskaberne” afholdt i Sønderjylland, hvor Dybbøl lagde hal til en turnering, som skulle komme til at vise, hvor langt man kan komme med godt sammenhold og samarbejde.


SSB havde kvalificeret sig som sjællandsmestre og var kommet i pulje med både Lyngby og hjemmebanefavoritterne fra Dybbøl.


Første duel var mod Lyngby, som blev nedlagt med cifrene 7-2 i kampe efter en solid holdindsats fra de unge SSB’ere. Til gengæld viste Dybbøl sig lige præcis at være en smule for stærke i kampen om førstepladsen i puljen. Og efter et tæt og spændende opgør, hvor flere kampe lige præcis tippede den forkerte vej for SSB’erne, var det Dybbøl, der kunne juble over sejren på 6-3.


Stærk andendag

Dermed måtte SSB “nøjes” med at spille mod de øvrige pulje-toere, Odense og Lillerød. Inden kampene overnattede holdet på det lokale vandrehjem, der lå i hyggelige omgivelser, men som måske nok kunne overveje et kvalitetstjek af de noget nedslidte værelser. Børnene tog dog oplevelserne i stiv arm og vågnede friske op til andendagen, hvor det først var Odense, som stod for tur.


Det skulle blive et dramatiske opgør, hvor SSB’erne virkelig skulle slide i det for at hive de afgørende point i land. Fire af kampene gik således i tre sæt og viste, at ingen af spillerne havde tænkt sig at give ved dørene, selvom det “kun” var placeringerne fra 4-6, som stod på spil.

I sidste ende var det dog denne gang Solrød-talenterne som nuppede de sidste point og en samlet sejr på 5-4.


Dermed var der lagt op til en gentagelse af SM-finalen mod Lillerød i stævnets sidste kamp. Og igen var det SSB’erne, der trak sig sejrrigt ud af de fleste kampe, som, i modsætning til kampen mod Odense, alle blev afgjort i to sæt. 6-3 til Solrød, som dermed sikrede sig stævnets fjerdeplads. En flot præstation - især med tanke på, at mange af spillerne træner på forskellige tider til daglig og derfor kun har spillet sammen, når der stod holdkampe på programmet.


Samtidig viste stævnet, hvor langt man kan komme gennem indædt fight og god holdånd, samtidig med at de spillere, som er vant til at stå overfor modstand af samme kaliber som i Dybbøl, hele tiden sørgede for at bakke op om deres holdkammerater, der alle som én formåede at løfte deres spil til nye højder. Godt gået!U11-holdet bestod af:

Alberte Lanther, Emilie Soelberg, Frida Lejre, Jonathan Melgaard, Alexander Nyholm Mikkelsen, Sebastian Nyholm Mikkelsen og Emil Jeppesen.


Trænerne var:

Thomas Vitting og Malthe Thyregod


Seneste nyheder


25/10/2019
SEN2 mødte Odense på udebane
Solrød's 2.hold drog som altid...

10/10/2019
SSB 2 - Kolding
I 1. division mødtes SSB og Ko...


Nyt fra Badminton Danmark

 
Solrød Strand Badmintonklub | Tingsryds Allé 27 , 2680 Solrød Strand | Kontakt: formand@ssb | Vedr. hjemmeside: webmaster@ssb.dk

SSB.dk er lavet med BadmintonPeople's CMS
Cookies