4. holdet i Karlslunde.
Dato: 10-10-2016 11:35
Publiceret af : Oscar
Lørdag d. 8. oktober var dagen, hvor 4'eren fra Solrød skulle møde Karlslundes 1. hold, og der var lagt op til en tæt kamp mellem to tophold fra puljen.
Vi havde fløjet en forstærkning hjem fra London idet, at Frederik Flindt var hjemme på et weekendophold.
Vi startede dagen ud med at mødes på Cafe A i Solrød for at få lidt godt til mavsen, inden vi skulle i kamp. Da klokken så blev 13.20 kørte vi fra Cafe A, og destinationen var Karlslunde-hallerne.
Vi lagde ud med et kort taktikmøde, hvor vi ligesom fik lagt taktikken for holdkampen. Da vi så havde råbt vores kampråb, skulle kampen til at starte. Vi spillede på tre baner, da der var holdkamp nede i den anden ende af hallen også.
I 1. runde var det de 2 mix'er og 1. DS, som blev spillet. Frederikke vandt sikkert sin DS, mens 1. mix derimod også tabte ret sikkert efter et godt 1. sæt. 2. mix derimod skulle vise sig at blive en lang kamp, hvor vores to rutinerede kræfter på holdet, Jesper og Dorthe, skulle møde to tidligere Solrød-spillere. Det var noget af en gyser, og der måtte ombolde til i alle tre sæt og 1 time og 20 minutter, men kampen endte desværre med et knebent nederlag til de to rutinerede kræfter fra Solrød.
2. DS skulle også vise sig at blive noget af gyser, men hvor Amalie desværre måtte strække våben efter en dramatisk kamp - det skal lige siges, at 2. sæt endte med en ærgerlig 30-28 til Karlslunde-spilleren.
Derefter var det de 4 herresingler, som skulle i kamp, og allerede på papiret så det ud til, at vi skulle være glade for at få en sejr ud af de fire singler. Ingen af singlerne var rigtig tætte, og hvor vi især i 1. HS var chanceløse, da MT mødte en Solrød-legende, i form af Gregers Schytt - jeg har personligt aldrig set en baghånd få så meget kærlighed, som jeg gjorde i dag.
Markus Bech mødte også en gammel Solrød-Kending, Jeppe Ellebæk, og det blev også til et relativt klart nederlag.
Valdemar Flindt mødte den nyudråbte danske landstræner, Kim Nielsen, som også har været forbi Solrød - også denne kamp blev tabt relativt klart.
Undertegnede var nok den, som var tættest på at vinde en HS, men slog ikke til, da det gjaldt.
Solrød vandt 2. DD i to sæt, mens de andre kampe faldt ud til deres fordel - det skal dog siges at 2. HD vandt, da Martin Jensen og Kim Nielsen, måtte trække sig pga. alderdom.
Så vi endte med at tabe 9-4 til Karlslunde, og kampen blev afsluttet med en god øl eller sodavand - og ikke mindst en fantastisk kage bagt af forrige kamps bedste spiller, Frederikke.
Undertegnede fik lov at skrive referat efter en mindre heldig situation.
- Oscar Sunekær Bertelsen

Seneste nyheder


25/10/2019
SEN2 mødte Odense på udebane
Solrød's 2.hold drog som altid...

10/10/2019
SSB 2 - Kolding
I 1. division mødtes SSB og Ko...


Nyt fra Badminton Danmark

 
Solrød Strand Badmintonklub | Tingsryds Allé 27 , 2680 Solrød Strand | Kontakt: formand@ssb | Vedr. hjemmeside: webmaster@ssb.dk

SSB.dk er lavet med BadmintonPeople's CMS
Cookies