Solrød Strand 2 – Gentofte i Hangaren
Dato: 15-12-2016 11:29
Publiceret af : Ditlev
Der var lagt op til topbrag i 1. division da rækkens nummer 1 og 2 tørnede sammen i hangaren lørdag d. 10 december.
Det var en kamp der fra starten af sæsonen var udpeget som en af de vigtigere da nedrykkerne fra Gentofte på papiret virker som rækkens stærkeste hold.
Efterårets målsætning var at spille sig i en position hvor 3 point i netop denne kamp, ville se Solrøds 2. hold holde jul på toppen af landets næstbedste række. Denne målsætning var nået. 8-5 eller bedre ville se holdet passere Gentofte i tabellen. 
Gentofte havde med 15 ud af 16 hidtil mulige point sat kurs mod badmintonligaen og var da også favoritter inden dagens opgør. Deres favoritværdighed var ikke mindsket af at Solrøds 1. hold blev ramt af en række afbud.
Det betød af 2. holdet var uden Jacob Nilsson og Ditlev Holm, og da både Maja Rindshøj og Theis Christiansen havde spillet Liga i samme runde var der markante ændringer i Solrøds startopstilling. Ikke desto mindre var holdet optimistiske og var klar til at jagte point. 
Første runde så svær ud for Solrød da Gentofte har nogen af deres klart stærkeste kort netop her.
Som frygtet blev det til tre nederlag i to set. Solrød kom først rigtigt i gang da Emma Karlsson noget overraskende tog første set over den tidligere Solrød spiller Irina Andersen. Efter at spare kræfterne i andet set kom Emma stærkt ud til tredje set. Selvom hun havde matchbold blev det desværre til et snævert nederlag på 24-22 i tredje set. En meget flot præstation af den unge svensker.
De to første herresingler gik desværre og så til Gentofte og dermed var Gentofte foran 6-0 efter anden runde. Drømmen om jul på førstepladsen var dermed glippet.
Herefter viste holdet sig fra en glimrende side med god fight og vilje selv i modvind.
Jeppe Bay bragte Solrød på tavlen med en overbevisende sejr mens Mathias Bang måtte se sig slået i 4. HS. Første DD viste god fight men måtte desværre se sig slået med cifrene 21-18 21-19. En tæt kamp som sagtens kunne have endt med en sejr, var den gået i tre set.
Herefter kom to særdeles gode kampe fra Solrøds side af. 2. DD blev vundet overbevisende i to set af Emma og Johanna mens Jeppe Bay og Thomas tog sig af Gentoftes stærke 1. HD i to set. Jeppe og Emma runder dermed en særdeles flot præstation af med en sejr i deres doubler.  
2. og 3. HD skulle vise sig at blive meget symbolske på holdkampen som helhed. Nederlag på 21-19 21-19 i 2. HD og 22-20 21-19 i 3. HD viser en kamp hvor holdet kæmpede flot men ikke havde marginalerne på deres side.
Ikke overraskende var det Jeppe og Emma der løb med stemmerne til kampens spiller og de to sejre betød at Jeppe vandt retten til at have kage med til næste holdkamp.
Et nederlag på 10-3 lyder meget værre end spillet viste.
En overordnet god fight i en svær kamp giver dog ingen point til tabellen. Dog holder Solrød fast i 2. pladsen inden sidste spillerunde hvor der spilles ude mod KMB. Med Aalborg Triton blot ét enkelt point efter, kræves der 3 point af Solrød for at sikre 2. pladsen.
Det bliver dog ikke uden modstand fra KMB da de stadig kæmper om en plads i oprykningsspillet.
Kampen bliver spillet lørdag d 14 januar klokken 14:00 i KMB Hallen.
// Ditlev


Seneste nyheder


25/10/2019
SEN2 mødte Odense på udebane
Solrød's 2.hold drog som altid...

10/10/2019
SSB 2 - Kolding
I 1. division mødtes SSB og Ko...


Nyt fra Badminton Danmark

 
Solrød Strand Badmintonklub | Tingsryds Allé 27 , 2680 Solrød Strand | Kontakt: formand@ssb | Vedr. hjemmeside: webmaster@ssb.dk

SSB.dk er lavet med BadmintonPeople's CMS
Cookies