Da 2. holdet mødte KMB på udebane
Dato: 29-01-2017 09:05
Publiceret af : Amanda
Lørdag d. 14/1 stod den igen på holdkamp for 2. Holdet, efter lidt mere end 1 månedspause. 
Vi gæstede denne gang KMB2010, der havde lagt op til en spændende, og for dem vigtig holdkamp. - For KMB2010 var der op- el. Nedrykning på spil, og de var derfor mere end klar til kamp. For os i Solrødlejren var det med lidt mere ro i maven, at vi gik ind til denne holdkamp, da vi lå godt i forhold til det forventede nedrykningspil, som vi igen igen havner i pga. Vores ligahold. 
KMB2010 var mere klar end os fra start, og efter en lidt fesen indsat af alle mand - undtagen J. Bay der igen viser at hans "alternative"-single er en vinder - stod det 1-7... Alle mand inkl. Rickard var på nippet til at "kaste håndklædet i ringen" og pakke sammen. 
En dårlig start i begge DD'er gjorde det ikke bedre, men vi piger fik hanket op i os selv og blev enige om at det ikke blev uden kamp, at vi denne gang skulle give os. Og vupti 2 DD'er var i hus. Så var det drengenes tur til at gøre os kunsten efter og 1,2,3 kampen enten, efter en flot "mix" med Correll på hegnet, 6-7 til KMB2010. Det ente godt nok ikke med en sejr, men resultatet var nok for os, og vi fik vendt en utroligt dårlig start til godt spil, vi fik samtidig knust KMB2010's drømme omkring oprykning og ikke mindst ryddet hallen inden for kort tid.  
Kampens spiller blev J. Bay, som eneste mand brillierede med 2 sejre, mens kampens "Op på hesten" gik til Corell blandt andet pga.  Hans 'fantastiske' mix præstation. 

Slutspillet/nedrykningsspillet er lige om hjørnet, i første kamp møder vi igen KMB2010, denne gang på hjemmebane, målet må være at være klar fra start denne gang. 
De bedste hilsner 
Amanda Madsen Seneste nyheder


25/10/2019
SEN2 mødte Odense på udebane
Solrød's 2.hold drog som altid...

10/10/2019
SSB 2 - Kolding
I 1. division mødtes SSB og Ko...


Nyt fra Badminton Danmark

 
Solrød Strand Badmintonklub | Tingsryds Allé 27 , 2680 Solrød Strand | Kontakt: formand@ssb | Vedr. hjemmeside: webmaster@ssb.dk

SSB.dk er lavet med BadmintonPeople's CMS
Cookies