SSB 3 – OBK 2 i Hangaren
Dato: 28-02-2017 08:38
Publiceret af : Bang

3 holdet skulle på hjemmebane tage imod Odense 2, som havde vundet den første slutspils kamp over Greve. Greve som vi netop tabte til i den sidste grundspils runde.

Dog skal vi ikke forglemme den lækre brunch som Anker og hans far havde kokkeret til holdet. Humøret var højt, og det skulle blive starten til en rigtig god dag for SSB 3.

Efter en sæson som indtil videre har været meget præget af skader på de øverste senior hold, så stillede SSB 3 i dag (lørdag d. 25) med det stærkeste hold indtil videre i denne sæson.

Første runde af holdkampen bød på blandet runde, med 2 kampe som blev afgjort hurtigt grundet stor styrkemæssig forskel, så skulle der i 2. Mix kæmpes hårdere inden kampen blev vundet. 2. DS kæmpede en god kamp, men blev besejret af en bedre modstander på dagen.

Efter første runde var stillingen: 3-1

2. runde med 4 x HS var på papiret tippet til at blive nogle tætte kamp, men hvor at koldblodighed også blev en faktor. Formen blev vist frem i de første 3 herresingle hvor at 4. Hs ved Müller ikke rammer dagen i dag.

Stillingen var nu 6-2, og det så rigtig godt ud inden doublerne.

Først skulle pigerne vise hvor at skabet skulle stå og med 2 sejre som aldrig var i fare, så var det op til drenge og afslutte denne holdkamp.

Hurtigt fandt vi ud af at det var en flok ”junior burgere” som vi spillede mod, og som troede de kunne vinde kampen ved råbe sig til point. Men sådan fungerer det ikke, og med rutine fik vi hurtigt nedlagt 3 x HD.

Med en slutstilling på 11-2, fik vi sendt Odense hjem til Fyn med en røvfuld.
Hvilket blot er et bevis på at når truppen er nogenlunde frisk og skadesfri, så er alle holdene rustet til at spille i deres respektive rækker.

Kampes spiller blev Junior Arly som med 2 sikre sejre var en fortjent vinder.

Næste opgør bliver mod Langhøj, det bliver ikke blot en lang kører tur, men også en meget svær kamp mod et hold, som har flere gode spillere, men også er gået ubesejret igennem sæsonen indtil videre.

Holdlederen – Bang

Resultater fra kampen:
http://www.badmintonpeople.dk/DBF/HoldTurnering/Stilling/#5,2016,8713,1,1,,276721,39,


Seneste nyheder


25/10/2019
SEN2 mødte Odense på udebane
Solrød's 2.hold drog som altid...

10/10/2019
SSB 2 - Kolding
I 1. division mødtes SSB og Ko...


Nyt fra Badminton Danmark

 
Solrød Strand Badmintonklub | Tingsryds Allé 27 , 2680 Solrød Strand | Kontakt: formand@ssb | Vedr. hjemmeside: webmaster@ssb.dk

SSB.dk er lavet med BadmintonPeople's CMS
Cookies