Hvidovre – SSB 2
Dato: 02-03-2017 08:51
Publiceret af : Bay

2 holdet skulle lørdag møde Hvidovre på udebane i holdets anden kamp i nedrykningsspillet. Og med sejr i første kamp og maksimumpoint med over i nedrykningsspillet gik 2 holdet naturligvis også efter en sejr i Hvidovre.
Kampen blev spillet på 3 baner. Første mix taber desværre tæt i 3 sæt. Anden mix vindersikkert i 2 sæt og desværre taber første ds tæt i 2 sæt.
Hvidovre bragte sig altså foran 2-1 efter første runde.
 
I anden runde skulle vi have anden ds samt første og anden hs i action. Anden ds måtte se sig slået i 2 sæt af en stærkt spillende Hvidovre spiller.

I første hs skulle Ditlev prøve kræfter af mod Hvidovres helt store helt, Rune Ulsing. Efter et dominerende første sæt af Rune kom Ditlev tilbage og vandt 2 sæt. I 3 og afgørende sæt var Rune stærkt spillende, men bagud 17-11 lavede Ditlev er formidabelt comeback og vandt 21-19. Og til sidst blev anden hs blev vundet uden besvær i 2 sæt.
Efter anden runde var stillingen altså 3-3.

I tredje runde skulle 3 og 4 hs samt 1 dd spiller. 3 og 4 hs vandt uden vanskeligheder begge stort i 2 sæt. Desværre måtte 1 dd se sig slået hurtigt i 2 sæt til en bedre dd på dagen. 
Stillingen efter tredje runde var derfor 4-5 og Solrød var foran for første gang.

I 4 runde lagde 2 dd ud og vandt sikkert i 2 sæt. Og med en føring på 6-4 til Solrød manglede vi nu de 3 hd´er.
1 hd tabte desværre i 3 sæt efter en føring på 15-11 i 3 sæt. 2 hd vandt sikkert i 2 sæt. Stillingen var altså nu 6-7 til Solrød med kun 3 hd tilbage.
3 hd bestående af Ditlev og Correll formåede desværre ikke at få spillet til at fungerer og tabte overraskende stort i 2 sæt.

Med en fantastisk indsats i hs blev Ditlev kampens spiller. Og med en ligeså forfærdelig indsats i hd blev han også kampens dårligste. Ditlev skrev sig derfor i historiebøgerne som den første til at vinde begge titler i samme holdkamp. Drengene var naturligvis skuffet over deres hd, og holdleder Thomas var bestemt heller ikke imponeret over kampen som han udnævnte til den mest skuffende præstation han havde set i alle hans år i klubben.

Kampen endte dermed 6-7 til Solrød og vi tog 2 point med fra Hvidovre.


Seneste nyheder


25/10/2019
SEN2 mødte Odense på udebane
Solrød's 2.hold drog som altid...

10/10/2019
SSB 2 - Kolding
I 1. division mødtes SSB og Ko...


Nyt fra Badminton Danmark

 
Solrød Strand Badmintonklub | Tingsryds Allé 27 , 2680 Solrød Strand | Kontakt: formand@ssb | Vedr. hjemmeside: webmaster@ssb.dk

SSB.dk er lavet med BadmintonPeople's CMS
Cookies