SSB åbnede sæsonen med solid sejr over Greve
Dato: 03-09-2018 22:06
Publiceret af : Jesper Melgaard

Der var dækket op til et klassisk lokaldrama, da SolrødStrand Badminton mandag spillede sæsonens første ligakamp, hvor Greve var påbesøg. På forhånd var der lagt op til et tæt opgør mellem to klubber, somsidste sæson begge nåede kvartfinalerne i kampen om det danske holdmesterskab.

I første runde Skulle Mia Blichfeldt forsøge at følge op påhendes flotte andenplads ved Spanish Masters i weekenden i damesinglen mod MichelleSkødstrup. Men i første sæt var det en Mia med tunge ben, der havdeualmindeligt svært ved at få gang i spillet og hurtigt kom bagud med 4-14. Selvom hun derefter kom en smule bedre med, måtte hun se sættet gå tilSkødstrup med 17-21. I andet sæt kom hjemmebanefavoritten bedre fra start, udenat det dog på noget tidspunkt lykkedes at få rystet Skødstrup helt af, og ved12-12 var kampen igen på vippen. Blichfeldt virkede tydeligt slidt ogmåtte kæmpe for hvert eneste point. Alligevel lykkedes det hende at spille sigtil fem sætbolde, og på den tredje lykkedes det at hive sættet hjem med 21-17. Istarten af det afgørende sæt var det pludselig Michelle Skødstrup, der virkedemærket, og Mia Blichfeldt kunne ubesværet bringe sig foran 11-3. Selvom gæsternesdamesingle kom bedre med, lykkedes det aldrig at lukke hullet, før Blichfeldtkunne afgøre kampen med 21-13.

I damedoublen, som blev spillet samtidig, var der hård kampom første sæt mellem hjemmeholdets Emma Karlsson og Maiken Fruergaard Sørensenog Greves Rikke Søby Hansen og Amalie Magelund Krogh. De to par fulgtes ad helesættet, men i sidste ende var det SSB’erne, som var køligst og tog sættet med21-18. Andet sæt fortsatte i samme stil med solrødderne i et usikkertførersæde, og de kunne da også gå til ophold med en føring på 11-9. Den føringblev fastholdt og udbygget frem til 20-15, inden det, efter en solid gang gummiarmlykkedes at lukke kampen med 21-19. 2-0 til SSB i holdkampen.

Herrer sikrede hjemmesejren

I anden runde var det herrernes tur til at komme på banen. I1. herresingle stod Hans-Kristian Solberg Vittinghus overfor Greve-spilleren DeySubhankar. HK tog hurtigt teten og fik opbygget en solid føring frem til sætsejrpå 21-12. Dominansen fortsatte i starten af andet sæt med en føring på 11-8 vedopholdet. Det greb slap HK aldrig og kunne køre andet sæt og kampen sikkert ihus med endnu en gang 21-12.

På den anden bane var der debut til hjemmeholdets LasseMølhede sammen med mix-vinderen af Spanish Masters, Niclas Nøhr. De var oppeimod Greve-parret Rasmus Kjær Pedersen og David Daugaard. Her var det gæsterne,som kom bedst fra start, inden Mølhede og Nøhr gradvist kom i gang og kunne gåtil ophold med en kneben føring på 11-10. Derefter var det dog gæsterne, som atterovertog kontrollen, mens SSB’erne havde svært ved at få bolden ned påmodstandernes side. Alligevel lykkedes det igen at få kontakt ved 19-19, inden solrøddernepå nærmest naturstridig vis fik hevet sættet hjem med 22-20. Andet sæt startede ligesom første med gæsternei føring frem til 9-11 ved opholdet. Igen lykkedes det solrødderne at fåkontakt ved 13-13, og derfra overtog de styringen og snuppede sejren på 21-17. 4-0til Solrød, og holdkampen var i hus.

Greve fik pyntet på resultatet til sidst

Dermed var de sidste to kampe ren kosmetik.

Det forhindrede dog ikke Jacob Nilsson i at starte som lynog torden mod Greves Kalle Koljonen, hvor han hurtigt bragte sig foran 11-7.Ved 19-19 lykkedes det dog for Koljonen at få kontakt, hvorefter han snuppedesættet med 19-21. Greve-spillerne fortsatte de gode takter fra 2. sæts sejr,hvor han bragte sig i front med 8-11. Nilsson gik helt i stå og måtte se Grevefå reduceret med sætgevinst på 16-21.

I den sidste kamp kunne Solrød præsentere aftenens andendebutant, Elisa Melgaard, i mix’en sammen med Jeppe Bay Madsen. De var oppe modovermagten i form af VM-kvartfinalisten, Mathias Christiansen og hans makkerDitte Søby Hansen. Det skulle vise sig at blive lige så svært som forventet forSSB’erne, der, trods flot fight, kom bagud med 8-11. Der blev fightet for hvereneste bold, men i længden var det det primært Nøhrs power, som blev afgørendeog sikrede Greve-parret sætsejren på 16-21. I andet sæt gentog billedet sig. Solrøddernetog kampen op, men måtte oftest se Nøhr hamre fjerbolden i gulvet, mensfejlprocenten gradvist steg på SSB’ernes side. Det gav en hurtig og stor føringpå 1-11 til Greve-spillerne ved opholdet.  Efter opholdet formåede det unge Solrød-par atkomme bedre med, men føringen var for stor, og Greve kunne med cifrene 12-21 fåreduceret endnu en gang i holdkampen.

Det kunne dog ikke ændre ved det samlede slutfacit: En solidsejr til SSB og en stærk start på ligasæsonen.

Næste kamp for Solrød bliver allerede på torsdag, hvor mangæster Team Skælskør-Slagelse.Seneste nyheder


08/04/2019
Danmarks bedste 2. hold
Danmarks bedste 2. hold   ...

28/03/2019
SEN2 mødte Aarhus AB i Hangaren
Tirsdag den 26. marts, var dag...

18/03/2019
SSB2 mødte Skovshoved i Hangaren
Mandag d. 11. marts skulle Sol...

28/01/2019
SEN2 mod Værløse i Hangaren
Grundspillet er ovre og nu beg...

21/01/2019
SEN2 på udebane 14.1.19
Mandag d. 14 januar var dagen,...

17/12/2018
Solrød 2 - Langhøj i Hangaren
Så kom dagen hvor Solrød fik b...

11/12/2018
En mørk, regnfuld og blæsende decemberaften i SIC
Der var engang et fjerdehold, ...

06/12/2018
Solrød 2 - Værløse 2
Så kom dagen, hvor det blev Væ...


Nyt fra Badminton Danmark

 
Solrød Strand Badmintonklub | Tingsryds Allé 27 , 2680 Solrød Strand | Kontakt: formand@ssb | Vedr. hjemmeside: webmaster@ssb.dk

SSB.dk er lavet med BadmintonPeople's CMS
Cookies