Velkommen til 7 nye sponsorer
Dato: 23-10-2018 11:13
Publiceret af : Jesper Mikkelsen
RealMæglerne Greve & Solrød er det første nye medlem af Solrød Strand Erhvervsklub, som er beliggende i Greve. Ejendomsmæglerfirmaet gør meget ud af at støtte de lokale sportsforeninger, og vil gerne være med til at udvikle sporten. 

KN Beholderfabrik og Miljøteknik A/S er en familieejet virksomhed beliggende i Lille Skensved. Virksomheden står for alt fra produktion af olietanke, rustfrie tanke, varmtvandsbeholder mm. og står nu også som sponsor i SSB. 

Addere Revision er ét af Sjællands største selvstændige revisionsfirmaer og er beliggende i Køge. Revisionsfirmaet håndterer alt fra revision og regnskab til skatterådgivning. 

Stacy’s Diner er en nyåbnet diner beliggende ved Køge Marina. Restauranten tilbyder alt fra burgere til milkshakes i forskellige varianter. Restaurantens konstruktion er værd at lægge mærke til, da den er inspireret af en gul skolebus. 

Ketcherspecialisten tilbyder alt fra tennis-, bordtennis-, padel eller squash samt badmintonudstyr. Webshoppen giver sportsfolk mulighed for optimal beklædning og rekvisitter til sporten. 

Henrik Svanekiær er manden bag Svanekiær Magic, der som mentalist og foredragsholder optræder i hele Danmark samt i udlandet. Svanekiær Magic leverer shows til firmaarrangementer og private fester. Det ligger i kortene, at det bliver et magisk samarbejde. 

Køge KopiCenter har siden 1992 været grafisk totalleverandør for virksomheder og private. Kopicentret vil bistå SSB med at trykke vores kampprogrammer, sponsorvæg, bander mm. og vil føre vores markedsføring helt til tops. 

Velkommen til 7 nye medlemmer af SSB 

Vi byder jer alle velkommen til Sydkystens bedste netværk og siger mange tak for støtten. Hvis du eller én du kender, er interesseret i at opleve et netværksarrangement, så skriv til sponsor@ssb.dk


Seneste nyheder


08/04/2019
Danmarks bedste 2. hold
Danmarks bedste 2. hold   ...

28/03/2019
SEN2 mødte Aarhus AB i Hangaren
Tirsdag den 26. marts, var dag...

18/03/2019
SSB2 mødte Skovshoved i Hangaren
Mandag d. 11. marts skulle Sol...

28/01/2019
SEN2 mod Værløse i Hangaren
Grundspillet er ovre og nu beg...

21/01/2019
SEN2 på udebane 14.1.19
Mandag d. 14 januar var dagen,...


Nyt fra Badminton Danmark

 
Solrød Strand Badmintonklub | Tingsryds Allé 27 , 2680 Solrød Strand | Kontakt: formand@ssb | Vedr. hjemmeside: webmaster@ssb.dk

SSB.dk er lavet med BadmintonPeople's CMS
Cookies