Solrød 2 - Greve 2
Dato: 05-11-2018 07:28
Publiceret af : Corell

Så kom dagen alle havde glædet sig til, kampen om sydkysten.
Efter en stabil brunch hos Theis og en masse stærke spil, hvor Rickard blev den store taber, var humøret højt.

Første runde var Theis og Elisa ude i en ”walk in the park” kamp og vandt uden problemer med et meget elegant spil.
I anden mix var Theo og Mørkøvs helt Amanda. De var til dels i problemer, men fik heldigvis en komfortabel sejr i 2 sæt.
Den sidste i 1. runde var Freja i 1. ds. Efter slid og god fight vinder Freja ved lige at give modstanderen lidt håb ved 20-19.


2. runde bestod i 2. ds af Frederikke Lund, som ikke helt ramte dagen - desværre - og måtte se sig slået i 3 sæt.
Derefter kom Felix på banen og udstillede sin modstander på det groveste med en nem 2-sæts sejr.
Sidste mand i 2 runde var Correll. Selv om han er glad for irsk accent, vandt han stadig en lang 2- sæts kamp og sendte modstanderen tilbage til Dublin.


3. runde skulle vi have ”Kongen af Roskilde” at se - hvordan hans ultra langsomme spil drev Jack til vanvid og som man kan gætte, vandt han nemt.
I 4. hs sendte vi vores formstærke nordmand på banen. Man skulle tro, at han havde smurt sine sko med det, som man smør sine ski med. Han var et lyn på banen og kørte sin modstander totalt død på formen.

Så var det pigernes tur i ringen i DD. I 1. dd var der masser af overskud til at grine og fyre jokes af, hvilket man kunne se på spillet. Det blev til en nem sejr. I 2. dd skulle der kæmpes lidt mere for en sejr, men med nogle gode overhåndsserver gik det lige.


1. hd som bestod af Theis og Theo har ikke haft mange problemer i denne sæson, men de måtte overraskende se sig slået i 3 lange og tætte sæt.
2. hd med den hårdtslående svensker og smeden skulle også kæmpe for sig, men de vandt en tæt kamp på grund af nogle ulovlige server.
3. hd fandt aldrig rigtig spillet. Trods en masse fights og utallige drops og cuts måtte de se sig slået i 2 sæt.Seneste nyheder


25/10/2019
SEN2 mødte Odense på udebane
Solrød's 2.hold drog som altid...

10/10/2019
SSB 2 - Kolding
I 1. division mødtes SSB og Ko...


Nyt fra Badminton Danmark

 
Solrød Strand Badmintonklub | Tingsryds Allé 27 , 2680 Solrød Strand | Kontakt: formand@ssb | Vedr. hjemmeside: webmaster@ssb.dk

SSB.dk er lavet med BadmintonPeople's CMS
Cookies