SSB rejste sig mod Aarhus AB
Dato: 05-12-2018 22:49
Publiceret af : Jesper Melgaard
Herresinglerne tog slæbet, da Solrød vandt en flot og vigtig ligasejr over Aarhus AB i Solrød Idrætscenter onsdag aften.

Det var ellers ikke mere end to dage siden, at holdet rendte ind i et overraskende og smertefuldt nederlag på udebane mod Højbjerg i en kamp, hvor det ikke mindst gik skævt i herresinglerne. Det skulle der laves om på onsdag aften, og missionen lykkedes på fineste vis.

Det blev dog Mia Blichfeldt, der satte den første sejr ind på kontoen efter en svingende indsats mod gæsternes Jeo Jia Min, der måtte give fortabt efter tre hårde sæt med cifrene 21-19, 18-21 og 21-15, hvor Mia for alvor satte tryk under kedlen i det afgørende sæt.

Samtidig var Hans-Kristian Solberg Vittinghus i gang med hans kamp mod Danmarks (og AB’s) unge komet, Anders Antonsen. HK har haft ualmindeligt svært ved at finde tidligere tiders gode spil frem denne sæson. Men onsdag aften begyndte tingene at spille for hjemmebanefavoritten, der især taktisk virkede somom, han havde godt styr på kampen, som han med et jubelbrøl kunne sikre sig med imponerende 21-16 og 21-19.

Doubler blev delt
I herredoublen skulle hjemmeduoen Jeppe Bay Madsen og Lasse Mølhede forsøge at bremse Kasper Antonsen og Philip Seerup. Men det skulle hurtigt vise sig at blive en kamp op ad bakke, som trods flot fight fra Madsen og Mølhede gik til gæsterne med to gange 18-21.

Til gengæld var der ikke den store slinger i valsen for SSB’s svenske damedouble med Emma Karlsson og Johanna Magnusson mod Anne Katrine Hansen og Emilie Furbo. Efter et relativt tæt første sæt, der gik til hjemmeholdet med 21-16, begyndte fejlene for alvor at snige sig ind på den anden side af nettet, så Karlsson og Magnusson kunne sikre sig sejren med 21-10. 3-1 i holdkampen til Solrød.

Nilsson slog til
Dermed manglede hjemmeholdet kun en enkelt sejr for at hive holdkampen og tre vigtige point i hus. Og det skulle blive endnu en spiller, som har kæmpet med kampformen, Jacob Nilsson, fik fornøjelsen af sikre sejren. I 2. herresingle var han oppe mod David Kim Kristensen. Første sæt gik til SSB-spilleren med 21-18, og han fik også opbygget en solid føring i andet, inden der gik en smule jernhandske i det. Men denne gang lykkedes det for Nilsson at holde hovedet koldt, og så kunne den velbesøgte hal eksplodere i jubel efter sætsejr på 21-19.

Så gjorde det mindre, at Niclas Nøhr og Maiken Fruergaard Sørensen måtte give fortabt i mixen mod AB’s Ben Lane og Jessica Pugh med cifrene 16-21 og 17-21.

Det kunne dog ikke ændre ved, at Solrød snuppede holdkampen med 4-2 og dermed fik et godt afsæt til de sidste kampe i grundspillet, hvor man den 29. januar tager imod Værløse i Solrød Idrætscenter inden den sidste kamp på udebane mod Gentofte to dage senere.


Seneste nyheder


08/04/2019
Danmarks bedste 2. hold
Danmarks bedste 2. hold   ...

28/03/2019
SEN2 mødte Aarhus AB i Hangaren
Tirsdag den 26. marts, var dag...

18/03/2019
SSB2 mødte Skovshoved i Hangaren
Mandag d. 11. marts skulle Sol...

28/01/2019
SEN2 mod Værløse i Hangaren
Grundspillet er ovre og nu beg...

21/01/2019
SEN2 på udebane 14.1.19
Mandag d. 14 januar var dagen,...


Nyt fra Badminton Danmark

 
Solrød Strand Badmintonklub | Tingsryds Allé 27 , 2680 Solrød Strand | Kontakt: formand@ssb | Vedr. hjemmeside: webmaster@ssb.dk

SSB.dk er lavet med BadmintonPeople's CMS
Cookies