Medaljeregn over SSB
Dato: 06-12-2018 12:04
Publiceret af : Morten Hedegaard
I weekenden blev der afholdt SM for ungdom, og hele 53 spillere i SSB-trøjer kæmpede løs i haller over hele Sjælland med flot opbakning fra forældre og trænere. Resultatet blev en storstilet medaljehøst til SSB.

Knyttede næver og high fives. Svedige SSB-trøjer og store smil. Der blev fightet løs i de sjællandske badmintonhaller hele weekenden, og mandag aften med, ved det årlige Sjællands Mesterskab for ungdom.

53 SSB-spillere trak trøjen over hovedet og spillede med. Lige fra U9 til U19. Og lige fra D-række til E-række.

- Det er dejligt at se, at mange af vores ungdomsspillere har lyst til at være med. Og det er fedt, vi er med i alle årgange og forskellige rækker. Lige fra nye spillere til dem, der har spillet i mange år, siger Tanya Kirschner, ungdomsformand i Solrød Strand Badminton.

Der bliver meldt om masser af god stemning og opbakning ude fra hallerne.

- Spillerne er gode til at heppe på hinanden. Og de er gode til at give et klap på skulderen, når der er brug for det. Det er også dejligt at se så mange engagerede forældre, siger Tanya og fortsætter:

- Der skal også lyde en stor ros til alle de mange trænere, der knoklede løs med coaching i hallerne. Det er nogle lange dage med mange kampe og spillere, der alle har brug for opbakning. Rigtig godt gået.

Spillerne fra SSB indkasserer i alt 57 medaljer, som fordeler sig således:
  • 30 Guldmedaljer
  • 15 Sølvmedaljer
  • 12 Bronzemedaljer

I kan se, hvem der vandt medaljer her.

- I SSBs ungdomsafdeling er vi meget tilfredse. Og weekendens resultater vidner om, at den strategi, klubben har lagt, er vejen frem for udvikling af morgendagens stjerner. I Eliterækkerne alene var der 23 guldmedaljer at kæmpe om, og SSB var med til at vinde de 15. Så langt kommer man ikke uden hårdt arbejde og en helhjertet indsats, slutter Tanya Kirschner.


Seneste nyheder


08/04/2019
Danmarks bedste 2. hold
Danmarks bedste 2. hold   ...

28/03/2019
SEN2 mødte Aarhus AB i Hangaren
Tirsdag den 26. marts, var dag...

18/03/2019
SSB2 mødte Skovshoved i Hangaren
Mandag d. 11. marts skulle Sol...

28/01/2019
SEN2 mod Værløse i Hangaren
Grundspillet er ovre og nu beg...

21/01/2019
SEN2 på udebane 14.1.19
Mandag d. 14 januar var dagen,...


Nyt fra Badminton Danmark

 
Solrød Strand Badmintonklub | Tingsryds Allé 27 , 2680 Solrød Strand | Kontakt: formand@ssb | Vedr. hjemmeside: webmaster@ssb.dk

SSB.dk er lavet med BadmintonPeople's CMS
Cookies