Solrød 2 - Værløse 2
Dato: 06-12-2018 12:18
Publiceret af : Corell

Så kom dagen, hvor det blev Værløses tur til at få modstand på deres egen hjemmebane.
Humøret var højt trods lidt mangel på tilskuere, og der skulle spilles på 4 baner.
Første runde bestod i en 1. Mix af Theis den gamle, og giftige Elisa, som vinder en forholdsvis sikker sejr, selvom de smider et 1 sæt. 2. Mix kom dårligt fra start, men med lidt råben og lækre finter lykkes det alligevel Theo og Amanda og vinde en nervepirrende lang 3 sæts kamp. 1. DS med vores farlige indkøb bestående af Freja. Hun fik noget af en opgave at se til mod en tidligere EM sølv vinder, Anna Thea, hvor hun desværre måtte se sig slået i 2 nogenlunde tætte sæt. Rosinen i pølseenden i 1. runde var Frede. Hun vinder ganske nemt. Det må være selvtilliden fra sejren dagen før i Lillerød Senior M.
Så kom turen til de 4 herresingler. 1. HS bestående af vores svenske helt Felix sømmer. Felix vinder nemt i 2 sæt efter gang på gang at hugge bolden i bredderne. 2. HS blev en lang kamp på lidt over en time hvor slideren Correll tog sig noget af en såkaldt ”søndagstur” og løb den sikkert hjem i 3 sæt. 3. HS var vist ikke vores mest sikre kort, Patrick, den tørre spiller, som tæskede en gammel Solrød-kendis, Steve, super nemt i 2 sæt. 4. HS var Elbrønd som havde en ”walk in the park” og vandt uden sved på panden.

1. DD med Elisa og Freja gik pigerne ind på banen med taktikken: ”vi kører dem døde ved at deffe”, og det virkede. Modstanderne kunne jo næsten ikke gå kampen. 2. DD med Amanda og Frede kunne man se, at de lige ville lade modstanderne tro, at de kunne få et sæt, men nej! Med en sejr på 22-20 i 1. sæt, vælger de at lukke 2. sæt nemt med 21-8.

1. HD med Theis den gamle og Theo kunne man tydelig se, at det var over deres sengetid, og de så trætte ud. De måtte desværre se sig slået overraskende sikkert i 2 sæt.
2. HD som har været hele sæsonens sikreste kort, sejlede rundt og taber desværre også stort i 2 sæt.
Så skulle 3. HD lukke festen, hvilket de gjorde så smukt med så sløve bolde. De gav ikke op og huggede den ene bold ned efter den anden og vinder kampen i 3 sæt.


Seneste nyheder


08/04/2019
Danmarks bedste 2. hold
Danmarks bedste 2. hold   ...

28/03/2019
SEN2 mødte Aarhus AB i Hangaren
Tirsdag den 26. marts, var dag...


Nyt fra Badminton Danmark

 
Solrød Strand Badmintonklub | Tingsryds Allé 27 , 2680 Solrød Strand | Kontakt: formand@ssb | Vedr. hjemmeside: webmaster@ssb.dk

SSB.dk er lavet med BadmintonPeople's CMS
Cookies