SEN2 på udebane 14.1.19
Dato: 21-01-2019 09:14
Publiceret af : Freja
Mandag d. 14 januar var dagen, hvor Solrød drog mod Amager for at spillede årets sidste kamp i grundspillet. Dette var naturligvis en vigtig kamp, da denne havde stor betydning for vores placering i slutspillet, så holdet var klar på at give den gas for at ende med sejren.
Første runde startede godt ud med tre vundne første sæt i mixerne og 1. ds. Det lykkedes Theodor og Amanda at vinde sikkert i to sæt, hvorefter Theis og Elisa samt Freja skulle ud i tre sæt, før de kunne sikre Solrød en føring på 3-0 efter første runde.
Herefter sejrede Frederikke i 2. ds overlegent og Felix fulgte trop men ligeledes en sikker sejr i 1. hs. Patrick kæmpede godt men måtte se sig besejret i 2. hs efter en flot kamp.
Således var stillingen 5-1 til Solrød. Herefter fortsatte succesen med endnu to sejre, som henholdsvis Corell og Elbrønd stod for. Dog måtte Elbrønds modstander trække sig med en skade midt i andet sæt, hvilket betød at 3. hd således også var vundet uden kamp.
Dd’erne vandt begge sikkert i to sæt, og stillingen var dermed 10-1. Dog måtte både 1. Og 2. hd se sig besejret efter god fight. Det endelige resultat blev dermed 10-3 til Solrød.
Dette var en vigtig sejr, der betød, at vi går mod slutspillet med toppoint. Alt i alt en god kamp for alles vedkommende. Holdet er nu klar på at møde Værløse 2 på hjemmebane til årets første kamp i slutspillet. 


Seneste nyheder


25/10/2019
SEN2 mødte Odense på udebane
Solrød's 2.hold drog som altid...

10/10/2019
SSB 2 - Kolding
I 1. division mødtes SSB og Ko...


Nyt fra Badminton Danmark

 
Solrød Strand Badmintonklub | Tingsryds Allé 27 , 2680 Solrød Strand | Kontakt: formand@ssb | Vedr. hjemmeside: webmaster@ssb.dk

SSB.dk er lavet med BadmintonPeople's CMS
Cookies