SSB 2 - Kolding
Dato: 10-10-2019 07:25
Publiceret af : Elisa

I 1. division mødtes SSB og Kolding BK i sæsonens første holdkamp. Solrødmandskabet kunne byde Tala Laa , tidligere Lillerød spiller, velkommen, som bragte ny energi og kræfter til holdet. Udover Tala Laa var Lena Grebak tilbage på holdet, som efter et par sæsoners pause var tilbage i de røde spillertrøjer. 

Selve holdkampen bar præg af, at det var sæsonens første holdkamp og kampenes niveau nåede aldrig rigtig på sit højeste. Derudover skulle begge hold vænne sig til det nye setup, hvor der blev spillet 9 kampe fremfor 13 - nøjagtig som i ligaen.

Alle kampene i holdkampen skulle ud i 3 sæt undtaget af damedoublen. Holdkampen endte med en sejr til Solrød på 8-1, hvor Tala Laa efter en dramatisk herresingle måtte se sig slået af Phillip Illum Klindt med 23-21 i tredje sæt. Alt i alt en god start på sæsonen for Solrød 2, som dog kommer op imod stærke kræfter i næste runde.

På fredag d. 4 oktober står Solrød overfor Odense, som er et nedrykkerhold fra ligaen. Det bliver en svær opgave, men de skal selvfølgelig have kamp til stregen.


Seneste nyheder


25/10/2019
SEN2 mødte Odense på udebane
Solrød's 2.hold drog som altid...

10/10/2019
SSB 2 - Kolding
I 1. division mødtes SSB og Ko...


Nyt fra Badminton Danmark

 
Solrød Strand Badmintonklub | Tingsryds Allé 27 , 2680 Solrød Strand | Kontakt: formand@ssb | Vedr. hjemmeside: webmaster@ssb.dk

SSB.dk er lavet med BadmintonPeople's CMS
Cookies