Veteran

Veteranafdelingen

Solrød Strand Badmintonklubs veteranafdeling er en konkurrenceafdeling med åbne hold, som sættes efter styrke. Vi deltager med både +40- og +50-hold i Badminton Sjællands holdturnering. 


Vi lægger vægt på at have det sjovt og hyggeligt med vores fjerbold og prioriterer derfor såvel 3. halvleg som forskellige sociale arrangementer i forbindelse med bl.a. jul og sæsonafslutning.


Spillertruppen fødes ved tilgang af seniorspillere fra klubben, som er nået veteranalderen og som ønsker at supplere eller erstatte deres seniortræning og seniorholdkampe med veterantræning og veteranholdkampe. Ud over disse spillere tager vi gerne imod nye spillere udefra, som styrkemæssigt passer i spillertruppen.


Veteranafdelingens målsætning
At markere Solrød Strand Badmintonklub som en af Sjællands største og bedste veteranafdelinger ved at deltage i Badminton Sjællands holdturnering, individuelle mesterskaber og åbne turneringer.


Fælles træning
Veteranafdelingens spillere deltager i en fælles træning hver mandag i SIC hal A og B fra 19.00 til 20.40. Det er en blanding af 1., 2., 3. og 4. holdspillere afhængig af, hvor mange spillere vi er. 

Der udfærdiges spillerunder, som tager hensyn til de holdkampe, der skal spilles, samt at styrkeforhold så vidt muligt passer sammen.

Derudover har vi en træningstid i hal C torsdage fra kl. 19.50-21.20

Kontakt

Susanne Reese
Veteranudvalgsformand
veteran@ssb.dk